thor_platsannons_verktygstekniker_1920x1080

Verktygstekniker sökes

Har du god teknisk kompetens och vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande gällande pressverktyg? Vi söker nu en verktygstekniker till vår verktygsavdelning.

Som verktygstekniker består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av service, reparation och underhållsarbete på befintliga pressverktyg. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal på verktygsavdelningen, samt i produktionen. I arbetet ingår även att försöka förbättra verktygen och arbetssätten på avdelningen.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som verktygsmakare eller verktygstekniker, eller har annan verkstadserfarenhet som bedöms relevant. Du har förmodligen gått en verkstadsteknisk/fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har praktisk erfarenhet av montering/demontering. Även kunskaper i maskinteknik och mekanisk bearbetning är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Viss truckkörning ingår i tjänsten så det är bra om du har truckkort, men det är inget krav.

Som person är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är också van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner och har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda:

  • En utvecklande och varierande tjänst i en högautomatiserad produktion och maskinpark
  • Ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor med god kamratanda
  • Möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar
  • Bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor


Anställningsform/omfattning:
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Placeringsort:

Skillingaryd

Frågor utöver info ovan besvaras av:

Robert Alkemark 0370 – 798 04

Ansökan och CV skickas till mailadress:

robert.alkemark@thorahlgren.se

Verktygstekniker sökes

Har du god teknisk kompetens och vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande gällande pressverktyg? Vi söker nu en verktygstekniker

Läs mer »

CNC-operatör sökes

Är du utbildad CNC-operatör? Bra, vi söker nämligen medarbetare till våra CNC-avdelningar. Som CNC-operatör arbetar du vid våra CNC-maskiner i Skillingaryd och/eller i Hok. Arbetsuppgifterna

Läs mer »