platsannons_CNC_1920x1080

CNC-operatör sökes

Är du utbildad CNC-operatör? Bra, vi söker nämligen medarbetare till våra CNC-avdelningar.

Som CNC-operatör arbetar du vid våra CNC-maskiner i Skillingaryd och/eller i Hok. Arbetsuppgifterna består av ställ, produktion, kvalitetskontroll, och förebyggande underhåll för att säkerställa korrekta detaljer och en effektiv tillverkning.
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga krav på kvalitet och leverans. Kunskaper i affärssystemet Monitor är meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt gärna truckkort.
Som CNC-operatör arbetar du både självständigt och i samarbete med andra. Noggrannhet, god arbetsmoral, problemlösning, förbättringsarbete samt ordning och reda är viktiga delar i vår verksamhet.

Vi kan erbjuda:

  • En utvecklande tjänst i en god arbetsmiljö
  • Kompetenta kollegor med bra sammanhållning
  • Möjligheter att utvecklas och få stort ansvar


Anställningsform/omfattning:
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Placeringsort:

Skillingaryd/Hok

Frågor utöver info ovan besvaras av:

Petter Johansson 0370 – 798 18

Ansökan och CV skickas till mailadress:

petter.johansson@thorahlgren.se

Verktygstekniker sökes

Har du god teknisk kompetens och vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande gällande pressverktyg? Vi söker nu en verktygstekniker

Läs mer »

CNC-operatör sökes

Är du utbildad CNC-operatör? Bra, vi söker nämligen medarbetare till våra CNC-avdelningar. Som CNC-operatör arbetar du vid våra CNC-maskiner i Skillingaryd och/eller i Hok. Arbetsuppgifterna

Läs mer »